Teknisk service

Skulle du opleve problemer med noget af udstyret, kan du altid få hjælp. Med vores vedligeholdelsesservice sørger vi desuden for, at udstyret altid er velfungerende.

Du får kun glæde af dit udstyr, når det virker! Går noget i stykker, eller er der behov for udskiftning af reservedele, kan vores teknikere klare det.

Desuden tilbyder vi vedligeholdende service, hvor vi med passende intervaller udfører forebyggende kontrol af udstyret. Eftersynet vil omfatte smøring, efterspænding, afprøvning og justering samt nødvendige små reparationer, som ikke kræver reservedele. Er der behov for en egentlig reparation, hvor det er nødvendigt at bestille reservedele, aftales et efterfølgende reparationsbesøg, som faktureres særskilt.

Vi har i mange år haft et meget velfungerende samarbejde med vores erfarne og veluddannede teknikere:

  • Ekstrand Teknik v/ Flemming Ekstrand
  • Tjek-Service v/Jesper Frederiksen
  • Tech-Mech v/Thomas Pedersen

De har alle stor erfaring med vores produkter. Udover reparation af elektrisk og mekanisk træningsudstyr samt behandlingslejer, kan vi også tilbyde opsætning af udstyr ved etablering af fysioterapier og træningscentre. For bestille af service eller nærmere information, kontakt venligst kundeservice på tlf. 4344 4200 eller pt@proterapi.dk.

Servicemanualer

Der er også hjælp at hente i servicemanualerne, der følger med produkterne – se en oversigt over manualerne her.

Felter markeret med * skal udfyldes